پمپ بنزین یکی از قطعات خودرو است که معمولا در باک بنزین تعبیه شده و وظیفه پمپاژ بنزین را از باک به موتور خودرو دارد. این قطعه حیاتی اگر به درستی کار نکند، خودرو نمی تواند عملکرد مناسبی داشته باشد و در اکثر موارد به علت نرسیدن بنزین به موتور و عدم انجام عمل احتراق، خودرو خاموش می گردد.

همانطور که اشاره شد، پمپ بنزین خودرو یکی از قطعات حیاتی خودرو است که نقش آن سوخت رسانی به موتور خودرو و در نتیجه کمک به عمل احتراق می باشد. مکان قرار گیری پمپ بنزین در باک بنزین خودرو می باشد. از این جهت این قطعه را در باک خودرو قرار می دهند تا تماس مستقیم با بنزین، بتواند به خنک کردن این قطعه کمک نماید. همچنین قرار گرفتن این قطعه در باک، سبب می شود تا صدای کار کردن آن تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

پمپ بنزینی که عملکرد مطلوبی داشته باشد، می تواند بنزین را با فشاری بین ۴ تا ۶ بار، به سمت موتور خودرو هدایت کند. اگر این فشار کمترین از این مقدار استاندارد باشد، در نتیجه بنزین به خوبی به محفظه احتراق نخواهد رسید و موتور خودرو به خوبی کار نخواهد کرد. فشار بیشتر از این مقدار نیز باعث می شود تا عملکرد فشارشکن ها در مسیر جریان بنزین تحلیل رفته و در نتیجه به قطعات دیگر در مسیر بنزین، صدمه وارد شود.

معمولا در خودروهای امروزی، پمپ بنزین به صورت الکتریکی طراحی می شود و انرژی مورد نیاز خود را از باتری اتومبیل دریافت می کند. هنگامی که پشت خودروی خود می نشینید، اگر سوئچ را باز کنید اما خودرو را استارت نزنید، در همان یک الی دو ثانیه اول پس از باز کردن سوئیچ، صدای به کار افتادن پمپ بنزین را می توانید بشنوید. این عمل که قبل از استارت زدن انجام می شود، موجب می شود تا پمپ بنزین ، سوخت را به ورودی محفظه احتراق برساند تا در زمان استارت زدن، خودرو سریعا روشن شود.

یکی از روش های ساده تست کار کردن یا خرابی

پمپ بنزین گوش دادن به همین صدا در هنگام باز کردن سوئیچ می باشد. عدم شنیدن صدا از پمپ بنزین، می تواند معنی از کار افتادن آن را داشته باشد. معمولا به سبب جلوگیری از وارد آمدن خسارت به پمپ بنزین، در مسیر جریان الکتریکی از باتری به پمپ، یک فیوز قرار می گیرد تا در صورت نوسانات برق، این فیوز مانع از سوختن پمپ بنزین شود.


مشخصات

آخرین جستجو ها